Lejon punonjesit të mos sherbejne alkoolin dhe mishin e derrit

0

Kompania britanike “Marks and Spencer” ia ka lejuar stafit të vet musliman që të refuzojnë t’iu shërbjenë klientëve ushqime me mish të derrit dhe alkool.

Zingjiri i restauranteve dhe supermarketeve iu ka dhënë të drejtën stafit mysliman që me mirësjellje të refuzojnë këto shërbime duke iu thënë klientëve që të presin për një punonjës tjetër.

Zëdhënësi i kësaj kompanie ka thënë se kjo politikë e re pranon besimin fetar të punonjësve të vet, duke përfshirë këtu edhe besimin e krishterë dhe atë hebre. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com