Vitamina B17- “vitamina e mrekullisë”

0

Me rritjen e dozës së vitaminës B17 në trup, kanceri zvogëlohet dhe shanset për shërim të plotë janë të mëdha…Vitamina B17 për herë të parë është përdorur si ilaç kundër kancerit në fillim të vitit 1950 prej Ernst T.

Teoria për trajtimin e kancerit me ndihmën e përdorimit të vitaminës B17 bazohet në faktin se sipas Krebs, kanceri është një sëmundje që shkaktohet nga pamjaftueshmëria e vitaminave esenciale dhe mineraleve në trup.

Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuar ndaj kancerit sesa kulturat primitive. Fisi Hunza është fis i vjetër në Pakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinë asgjë për kancerin.

Sekreti i këtyre njerëzve qëndron në vitaminën B17. Njerëzit e fisit konsumonin 250 – 300 miligram vitaminë B17 në ditë.

Mbrojtësit e industrisë së kancerit janë kundërshtarët më të mëdhenj të këtij bari natyral kundër sëmundjes. Ernst T. Krebs (1912-1996)

Dr. Krebsi, deri në vdekjen e tij në vitin 1996 argumentoi se me rritjen e dozës së vitamines B17 sëmundja e kancerit do të reduktohet me 100%.

Tani ju e dini sekretin, konsumoni me shume fara kajsie sepse ato përmbajnë përqendrimin më të lartë të vitaminës B17 dhe shanset për shërim të plotë janë të mëdha.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com