Seminari – “Plogështia, shkaqet, manifestimi dhe shërimi”

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e radhës, “”Plogështia, shkaqet, manifestimi dhe shërimi””.

Në seminarin në fjalë, hoxhallarët panelistë: Ulvi Fejzullahu, Enes Goga, Alaudin Abazi, Ekrem Avdiu dhe Enis Rama trajtuan temat:

01 – Ulvi Fejzullahu – Definimi i plogështisë

02 – Enes Goga – Shkaqet e plogështisë

03 – Alaudin Abazi – Manifestimi i plogështisë

04 – Ekrem Avdiu – Shërimi i plogështisë

05 – Enis Rama – Përmbledhje e trajtimit të temave mbi plogështinë

Në fund të seminarit debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre.

Seminari u mbajt në ambientet e Qendrës për Studime dhe Ndryshim Individual – QSNI – Prishtinë.

 

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

  

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com