Seminari – “Dituria dhe formimi i besimtarit”

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e dytë me radhë, “Dituria dhe formimi i besimtarit”.

Në seminarin në fjalë, hoxhallarët panelistë: Alaudin Abazi, Lulzim Susuri, Ekrem Avdiu, Llokman Hoxha  dhe Enis Rama trajtuan temat:

01 – Dituria që na duhet – Alaudin Abazi

02 – Roli i diturise ne tejkalimin e sfidave – Lulzim Susuri

03 – Dituria si ure e mirebesimit mes hoxhes dhe xhematit – Ekrem Avdiu

04 – Divergjenca mes dijes dhe vepres – Llokman Hoxha

05 – Demet e injorances ne jeten e besimtarit – Enis Rama

Në fund të seminarit debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre.

Seminari u mbajt në ambientet e Qendrës për Studime dhe Ndryshim Individual – QSNI – Prishtinë, 2013.

 

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

  

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com