Mali më i rrezikshmë në botë ka turistët më të shumtë

0

Në malin Huashan në Kinë, çdo vit humbin jetën qindra persona, por përpos kësaj, ai është gjithmonë i vizituar nga turistë të shumtë, të cilët duan të provojnë adrenalinën e lartësive.

Prej shekujsh, me një histori të rëndësishme fetare, për prezencën e një tempulli taois është cilësuar si një nga shëtitjet më të rrezikshme të Kinës dhe të botës.

Turistët, përtej rrezikshmërisë nuk humbin asnjëherë rastin për tu përballur me kalimin e Malit Huashan, nëpërmjet pasarelave, mbajtëseve dhe shkallëve të ngushta të krijuara në shkëmb.

Turistët dhe personat e apasionuar pas këtyre sporteve ekstreme, përveç kalimit të këtij mali ata pajisen edhe me aparate fotografikë dhe telekamera, për të mos humbur rastin e fokusimit të këtyre imazheve të papërsëritshme. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com