Gabimin që e bëjnë shumica e njerëzve kur hanë mëngjes

0

Sipas shprehjes së vjetër, mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, prandaj shumë prej nesh bëjmë atë që na është këshilluar shpesh : hamë kornfleksa.

Por ekspertët paralajmërojnë se kornfleksat kanë në përmbajtje shumë sheqer dhe karbohidrate me pak vlera ushqyese.

“Shumë kornfleksa, edhe ato që thuhet se janë të shëndetshëm, kanë sasi të mëdha sheqeri,” – shprehet Kristen Beck për News.com.au.

Ajo shpjegoi se ato përmbajnë sheqer në formë mjalti, frutash të thara apo edhe lëngje frutash.

(GE)

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com