Divergjenca mes dijes dhe veprës – Llokman Hoxha

0

Divergjenca mes dijes dhe veprës – Llokman Hoxha

Ligjërim i mbajtur në kuadër të seminarit: Seminari – “Dituria dhe formimi i besimtarit”, organizuar nga Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore, IKSB – Prishtinë, 2013. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com