Android fiton betejën e Smartphone në Europë

0

Sistemi Android i Smartphone ka shënuar rritje të mëdha në garën e saj me iOS të Apple dhe sistemeve të tjera operative, transmeton TCH.

Përdorimi i Android është rritur me 7,1 % në Europë gjatë tremujorit të parë të këtij viti, duke mbajtur tashmë 75.6 % të tregut ndërsa Apple mban 18.9 % pasi ka rënë nga niveli i 20.2%

Në Britaninë e Madhe, Francë, Gjermani, Itali dhe Spanjë, Android është rritur shumë më tepër se telefonat Windows, shitjet e të cilit kanë rënë në 5%

Në Itali dhe Spanjë zyrtarisht mbështetësit më të fortë të telefonave Windows raportet tregojnë se afro 10% e përdoruesve të sistemit Windows kanë kaluar në sistemin Android gjatë tremuajve të parë të 2016-s.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com