Shumicën e të rinjve e brengos përtacia

0

Pyetja:Es-selamu alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu!
Pyetja, brenga që shqetëson shumicën e të rinjve është përtacia, dembellëku apo mërzia, po ashtu kjo dukuri aq negative dhe shumë e përfolur shfaqet dhe më shqetëson edhe mua si i ri. Besoni, është një hall shumë i madh, bllokues do kisha thënë për gjithçka që është pozitive (siç është bërja e një pune, kryerja e obligimeve etj). Ju lutem që të jepni udhëzime, këshilla dhe përgjigje sa më të mirë inshallah lidhur me këtë problem të sipërpërmendur. Dua të ndryshoj inshallah. Allahu ju shpërbleftë me xhenetin Firdeus!

Përgjigjja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Allahu të shpërbleftë për urimin dhe ju informojmë se këtë javë është publikuar një temë e veçantë për përtacinë si realizim i kërkesës suaj dhe aty do të mund të lexoni më gjerësisht për këtë dukuri negative në shoqëri.

http://www.klubikulturor.com/tema/2009/pertacia_fatkeqesi_bashkekohorese.htm

Alaudin Abazi 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com