Shtohet numri i milionerëve në Turqi

0

Numri i milionerëve gjatë 5 viteve të fundit në Turqi është rritur me 102%.

Nga ekonomia vazhdojnë të vijnë lajme të mira.

Numri i personave që në llogaritë bankare të kursimeve kanë më shumë se 1 milionë lira turke nga 46 mijë e 695 që ka qenë në çerekun e parë të vitit 2012 në 5 vitet që kanë kaluar është rritur me 102% dhe ka arritur në 94 mijë e 529.

Sipas të dhënave të Agjencisë për Rregullimin dhe Mbikëqyrjen e Sistemit Bankar shuma totaleve e kursimeve të rezidentëve në Turqi gjatë këtyre 5 viteve të fundit është 1 trilion e 186 miliardë e 549 milionë lira turke (406,5 miliardë dollarë).


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com