Pyetje dhe përgjigje “Nën hijen e Imanit” – Grup hoxhallarësh

0

04. Pyetje dhe përgjigje “Nën hijen e Imanit” – Grup hoxhallarësh

Sesion i pyetjeve dhe përgjigjeve nga ligjërimet e mbajtura në kuadër të seminarit: “Nën hijen e Imanit – Gjakovë”, organizuar nga Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore, IKSB – Prishtinë, 2014. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com