Policia kërkon municion, jep mbi 327 mijë €

0

Policia e Kosovës është duke kërkuar mbi 90 mijë copë fishekë të kalibrit të ndryshëm për nevoja zyrtare të pjesëtarëve të saj, raporton Indeksonline.
Kohëzgjatja e kontratës publike kornizë është 36 muaj ndërsa operatori ekonomik obligohet të bëjë furnizim me municion të kalibrit 12.7 x 99, 8.6 x 70, 12ga dhe municion manovrues.
Vlera e përgjithshme e parashikuar e kontratës për pjesën e parë është 308.500.00 euro ndërsa për pjesën e dytë është 18.625.00 euro, totali kap vlerën e 327,125 euro. Sasia e përafërt e municionit është 90.100 copë./Indekosnline/

Image

Image

Image


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com