OKB Shpreh shqetësim rreth dënimeve me vdekje në Egjipt

0

Ekspertët e të drejtave të njeriut të OKB-së kanë shprehur shqetësime serioze në lidhje me miratimin e dënimit kolektiv me vdekje për 183 anëtarët e Vëllazërisë Myslimane në Egjipt, duke e paralajmëruar gjyqësorin e Egjiptit në lidhje me vlefshmërinë e vendimeve të tilla.
Sipas agjencisë së lajmeve IRNA, një grup prej 8 ekspertësh të të drejtave të njeriut të OKB, duke kritikuar dënimet me vdekje të anëtarëve të lëvizjes VM nga ana e gjykatave në Egjipt, ata gjithashtu bën thirrje për gjykim të drejtë dhe që gjykatat të jenë plotësisht të pavarura dhe të paanshme. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com