Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të luten për ty

0

[ad_1]

Thotë i dërguari mëshirë për të gjtha botët -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-:

“Nuk ka ndonjë musliman që viziton një musliman në mëngjes, veçse për të do të luten 70 mijë engjëj deri në mbrëmje.

E nëse e viziton në mbrëmje, do të luten për të 70 mijë engjëj deri në agim…”.

Transmeton imam Tirmidhiu dhe e ka saktësuar imam Albani -Allahu i Madhëruar i mëshiroftë-.

[ad_2]

Source link  

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com