Kuvendi miraton garancionin për trafikun urban në kryeqytet

0

Me 85 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi miratoi projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes financiare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për investime për projektin e rehabilitimit të linjës Hekurudhore 10, ka ngjallë debat mes deputetëve të VV dhe LDK-së.

Deputeti i VV-së, Glauk Konjufca tha se megjithëse nuk u pëlqen ky projektligj, ata janë të shtrënguar që ta votojnë, pasi që ky është një kompromis që deputetët ta votojnë, pastaj projektligjin për trafikun urban.

Ndërsa, Ismet Beqiri tha se këtu nuk është punë kushtëzimi, por duhet të votohet diçka që është në interes të vendit.Me 84 vota pro, një abstenim, Kuvendi miratoi projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së garancisë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për rindërtim dhe zhvillim për projektin e Trafikut Urban.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com