Kampanja e vogëlusheve ‘Përqafo një terrorist’,

0

Këto dy vajza muslimane (në Kanada) mbajnë pllakatën ‘Përqafo një terrorist’ dhe shallin palestinez në rrugë, duke rritur vetëdijësimin për atë se çfarë po ndodh në Palestinë.
Dy vogëlushe muslimanë kanë dalur në rrugët e Torontos në Kanadë duke mbajtur pllakatën me mbishkrimin ‘Përqafo një terrorist’, dhe njerëzit e Kanadasë i kanë përkrahur dhe i ka pëlqyer shumë ky akt.
Ato kanë dalur për të mbështetur njerëzit dhe viktimat në luftën që po zhvillohet në Gaza, ku shumë qytetarë të pafajshëm po mbyten.
Në valën e fundit të sulmeve në Gaza janë mbytur mbi 1000 qytetarë, gati të gjithë fëmijë dhe gra.
Pasiqë lufta në Gaza po bëhet nën pretekstin ‘lufta kundër terrorizmit’, këta vajza muslimane kanë vendosur t’i tregojnë vendasve se cila është fytyra e ‘terroristëve’. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com