Ja keqpërdorimet gjatë këtyre ditëve të fushatës

0

Demokracia në Veprim deri tani ka monitoruar 208 aktivitete të subjekteve politike në javën e parë të fushatës me 60 monitorues.
Demokracia në Veprim deri tani ka monitoruar 208 aktivitete të subjekteve politike në javën e parë të fushatës me 60 monitorues.

Deri tani, sipas Valmir Ismailit kanë hasur në 41 raste të përdorimit të resurseve publike, 26 raste të përdorimit të automjeteve publike, 26 raste të shërbyesve civil, 2 raste të ndërprerjes së punës në spitale, përdorin të fëmijëve në fushata dhe prezencë të vogël të grave në tubime. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com