Automjetet sot mund të lëvizin lirshëm në Qarkoren në Shkup

0

Qarkorja në Shkup, e cili ishte vërshuar dhe dëmtuar gjatë motit të lig të shtunën, prej mbrëmë është lëshuar për komunikacion në të dy drejtimet, kumtoi Lidhja AutoMoto e Maqedonisë.

Në pjesët e dëmtuara të rrugës janë vendosur shenja komunikacioni për rregullimin e shpejtësisë së lëvizjes së automjeteve.

Komunikacioni në të gjitha rrugët e tjera shtetërore po zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë vende-vende të lagështa.

Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi./zhurnal.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com