33 milionë euro shtesë për buxhetin e Kosovës

0

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot plotësim ndryshimin e buxhetit, sipas së cilit buxhetit aktual të Kosovës i shtohen edhe 33 milionë euro tjera.

Projektligjin për Ndryshimet dhe Plotësimet e Buxhetit të Kosovës e paraqiti ministri i financave Avdullah Hoti, ai njoftoi se në total buxheti i plotësuar kap vlerën 1 miliard e 635 milionë euro.

Kundër projektligjit për plotësim ndryshim të buxhetit ka votuar ministri i Integrimeve Bekim Çollaku, pasi që kabineti qeveritarë nuk pranoi që 50 mijë euro, që ishin marrë më herët kësaj ministrie pa konsultimin paraprak, të përfshihen në plotësim ndryshimin e buxhetit.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com