Ushtria gjermane mëson refugjatët sirianë se si ta rindërtojnë shtetin

0

Ekspertët ushtarakë gjermanë kanë nisur një projekt-pilot për t’iu mësuar rreth 120 refugjatëve gjëra për inxhinieri, ndërtim, kanalizime dhe aftësi të tjera gjatë dymbëdhjetë javëve në vijim.

“Ushtria e Gjermanisë ka filluar një pilot-projekt për të ndihmuar refugjatët sirianë të kenë aftësi të rindërtimit civil, në përpjekje për të ndihmuar që ata të gjejnë punë dhe një ditë të rindërtojnë vendlindjen e tyre”, shkruan The Independent. /albeu.com/


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com