Sasi e madhe e drogës konfiskohet në kufirin mes Saudisë dhe Katarit

0

Riad: Oficerët e sigurisë i kanë shkatërruar përpjekjet për të kontrabanduar sasi të mëdha të drogave të rrezikshme në mbretërinë e Saudisë nëpërmjet Katarit, deklaroi Ministria e e Punëve të Brendshme sot.
Në një deklaratë, ministri tha se zyrtarët sauditë të sigurisë në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme të Katarit kanë kryer dy operacione dhe kanë konfiskuar një total prej 2.67 milionë pilulave të amfetaminës.
Një qytetar Sauditë ngiste një makinë e cila u përdor për kontrabandës, qytetari u arrestua dhe po bëhen përpjekje të identifikohen të gjithë partnerët e tij, tha ministri.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com