Qeveria ndanë mbi 1 milion euro për sëmundjen gungore të gjedhëve

0

Në mbledhjen e sotme Qeveria e Kosovës ka ndarë mbi 1 milion euro për trajtimin e sëmundjes gungore të gjedhit, e cila është shfaqur në Kosovë.

Sipas qeverisë trajtimi i kësaj sëmundje do të filloj me vaksinimi i të gjitha gjedheve në vend.

Para dy muajve Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës njofton për shfaqjen e sëmundjes Gungore të Lëkurës te gjedheve edhe në Kosovë. Kjo agjenci pati konfirmuar rastin e parë të gjedhes së sëmurë në fshatin Zhujë të Kamenicës. /


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com