Mbi dy milionë euro për komisionerë dhe vëzhgues

0

Monitorimi i zgjedhjeve nacionale të 8 qershorit do t’i kushtojë miliona euro buxhetit të Kosovës.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do t’i angazhojë mbi 17 mijë anëtarë të këshillave të vendvotimeve, aq sa kanë qenë të angazhuar edhe në zgjedhjet e vitit 2010, ku pagesa mesatare për secilin prej tyre është rreth 35 euro, përkatësisht nga 18 euro deri në 58.5 euro. /Indeksonline/ 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com