Gabim në ndërrimin e bombolave qoj në shpërthimin në KEK?

0

Klan Kosova, raporton se deri te shpërthimi i madh që la të vdekur të paktën 3 persona deri më tash dhe shumë të lënduar ka ardhur si pasoj e mos ndërrimi të mirë të bombolave të hidrogjenit.
Mësohet se personat të cilët kanë ndërruar bombolat, nuk kanë qenë personat adekuat për ta bërë këtë gjë. Ndërsa rreziku që të vije deri te një tjetër shpërthim i radhës është gjithmonë permanent dhe është duke u bërë gjithçka për tu parandaluar kjo gjë.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com