Drejtorët dhe punonjësit e shkollave në Amerikë do të pajisen me armë

0

Afërsisht rreth dy vite më parë nga të shtënat e njëpasnjëshme me armë nëpër qendra të ndryshme arsimore në SHBA, që kanë rezultuar me vrasjen dhe plagosjen e qytetarëve amerikanë, duke përfshirë këtu nga fëmijët parashkollorë e deri tek studentët e universitetit si dhe qytetarë të shumtë amerikanë, kohë më parë ishte shtruar çështja e shfuqizimit  të ligjit për armëmbajtje dhe tani është vendosur që drejtorët dhe punonjësit e shkollave të kenë të drejtën e mbajtjes së armëve.

Sipas mediave amerikane, nga fillimi i vitit shkollor zyrtarët e shkollave dhe qendrave tjera arsimore në Amerikë, do të kenë të drejtën e mbajtjes së armëve për vetëmbrojtje. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com