Çfarë duhet të bëjmë e të themi kur shohim ëndrra të këqija?

0

KUR SHEH ËNDËRR TË KEQE

  1. Fryn lehtë nga e majta (tri herë).[1]
  2. T’i kërkosh Allahut të të mbrojë nga shejtani dhe nga sherri i asaj që pe në ëndërr (duke thënë tri herë: E’ũdhu bil-lãhi minesh-shejṭãnirr-rraxhĩm we min sherri mã ra’ejtu).[2]
  3. Të mos ia tregosh ëndrrën askujt.[3]
  4. Të ndërrosh krahun nga po flije.[4]
  5. Të çohesh të falësh namaz, nëse dëshiron.[5]

[1]Muslimi.

[2]Muslimi.

[3]Muslimi.

[4]Muslimi.

[5]Muslimi. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com