Belgjikë: Rritet numri i vrasjeve me dëshirë

0

Në Belgjikë është rritur numri i vrasjeve me dëshirë pas miratimit të ligjit të eutanazisë.
Sipas gazetës franceze Le figaro, Komisioni federal i kontrollit dhe studimit të vdekjeve me vetë dëshirë në Belgjike, ka njoftuar se që nga miratimi i ligjit në fjalë, në këtë vend numri i vdekjeve të këtilla është rritur për 27 %. Në vitin 2013 kishin ndodhur 1807 raste të vdekjes me vetëdeshirë, kurse ne vitin 2007 ishin vetëm 24 raste të tilla. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com