Seminari – Roli i dijes dhe dijetarëve përballë fitneve

0

Instituti për Kulturë dhe Studime Bashkëkohore (IKSB) organizoj seminarin e radhës, “Roli i dijes dhe dijetarëve përballë fitneve”.

Në seminarin në fjalë, panelistët: Hoxhë Ekrem Avdiu, Hoxhë Alaudin Abazi dhe Hoxhë Enis Rama trajtuan temat:

01. Pasojat e injorancës në kohën e fitneve – Ekrem Avdiu

02. Obligimet ndaj dijetarëve në kohën e sprovave – Alaudin Abazi

03. Angazhimet praktike të dijetarëve në evitimin e fitneve – Enis Rama

Më pas debati ishte i hapur me pjesëmarrësit, të cilët kontribuan në debat me pyetjet, komentet dhe parashtrimin e pikëpamjeve të tyre. Seminari u mbajt në ambientet e Qendrës për Studime dhe Ndryshim Individual – QSNI, Prishtinë.

IMG_3535

Më poshtë mund të gjeni videot e këtij seminari:

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com