Browsing: ky vendim është marrë pavarësisht përpjekjeve dhe presionit serb për të pamundësuar pjesëmarrjen e shqiptarëve në Parlamentin e Serbisë. “Megjithë presionin e Ivica Daçiqit dhe SPS