Kur Algjerianët, Marokenët dhe Tunizianët protestonin kundër pushtimit të Shqipërisë nga fashizmit italian

0

Kur Algjerianët, Marokenët dhe Tunizianët protestonin kundër pushtimit të Shqipërisë nga fashizmit italian. Ma merr mendja që shumë nuk din për këtë, kjo ka ndodh me 1939’tën.

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com