Brazil, Senati pro shkarkimit të presidentes Rousseff

0

Senati brazilian votoi në favor të procedurave për shkarkim kundër presidentes Dilma Rousseff, e pezulluar nga funksionet e saj që prej 12 majit.

Votimi erdhi pas një debati të gjatë që përfundoi me 59 vota pro dhe 21 kundër.

Rousseff konsiderohet tashmë përgjegjëse për akuzat mbi praktika të paligjshme kontabiliteti, dhe do të dalë në një votim të fundit në Parlament, që pritet të zhvillohet më 25 ose 26 gusht.


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com