Rregulla jetësore të gjysheve tuaja që duhet t’i trashëgoni

0

1. Shkoni në krevat deri herët

Në moshën 20 vjeçare keni mundur të qëndroni tre netë rresht pa gjumë, me 25 kjo pak shkon më me vështirësi, apo jo? Gjumi i rregullt është shumëfish i rëndësishëm për shëndet dhe bukuri dhe për këtë mos e mundoni organizmin duke ndenjur çdo natë! Besoni gjyshes kur thotë që në krevat shkohet para mesnate (të paktën shumicën e rasteve).

2. Mbani bluza të mëdha

Kur gjyshja ju kritikon që barku apo shpina te është zbuluar, ajo në të vërtetë përveç ruajtjes së shëndetit do të thotë që edhe mund të dukesh mirë edhe me bluzë oversize!
3. Pini kos

Një filxhan kos pini çdo ditë- , kjo është super e rëndësishme për shëndet dhe metabozilëm të mirë.
4. Paguani faturat në kohë

Normal që çizmet e reja janë më të rëndësishme se rryma, por sa më shpejt që të kuptoni që disa gjëra thjesht DUHENI t’i bëni, më lehtë do ta keni. Ndër të tjera, nëse më nuk jeni në shkollë të mesme, nuk keni arsye për sjellje të pandërgjegjshme.
5. Vishni këpucë të rehatshme

Vishini këpucët me petë anatomike. Qerasni këmbën tuaj përnjëmend – më këpucë të rehatshme.
6. Mos u fiksoni me teknologji

Normalisht, nuk do të heqim dorë nga të gjitha çudirat e shekullit 21, por duhet të kujtoni edhe ato mënyrat e vjetra të bukura siç është shëtitja në park.

7. Rrallojeni ushqimin trendi

Pesto, të themi është një send ushqimorë i ri i popullarizuar për të gjithë ata që kanë vëmendje në ushqim, por kur mendoni pak më mirë- çka ka më të shijshme se buknorja , sarma dhe një pjatë me mish të thatë?
8. Mos u merrni me mendimet e të tjerëve

Pas të gjithave që i ka hequr qafe, gjyshja juaj aspak nuk kthehet nga komentet lakmitare të fqinjes nga kati i tretë… Dhe, njëmend jeta do ju bëhet më e lehtë, kur njerëzit e parëndësishëm do t’i vënit në ‘mute’ (bëhuni shurdhe në komentet e tyre). 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com