Një nga studentët më të shkëlqyer në fakultetin e drejtësisë ruan bagëti

0

Almir Hodzic, një nga studentët më të shkëlqyer në fakultetin e drejtësisë në Universitetin e Banja Lukës derisa është në pritje të punësimit, për momentin ruan bagëti, shkruan Dnevni Avaz.
Hodzic fakultetin e kishte regjistruar në vitin 2009 dhe e kishte mbaruar në kohë, megjithatë është zgjedhur një ndër 10 studentët më të mirë të gjeneratës së tij në gjithë Bosnjën, për momentin nuk është punësuar.
Nga vjeshta e vitit të kaluar kur edhe kishte diplomuar, ishte lajmëruar në shumë konkurse por deri më tani asnjë sukses.
Për shkak të situatës së rëndë ekonomike, Almiri nuk ka pasur zgjidhje tjetër vetëm se të punësohet si bari duke rruajtur bagëtinë, vozitë traktor dhe meret me punë shtëpiake. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com