Më shumë se gjysma e të arrestuarve mund të lirohen sot ose nesër?

0

Gjashtëdhjetë për qind e 40 të arrestuarve të cilët dyshohen për pjesëmarrje në luftën e Sirisë dhe Irakut mund të lirohen sot ose nesër.

Këtë e ka thënë avokati Besnik Berisha, i cili mbron Hadi Nurën (1988).

Berisha në një intervistë për Indeksonline ka thënë se, nuk ka qenë e rrugës të bëhet aq spektakël i madh siç është bërë dje në seancën dëgjimore.

“Në qoftë se do të merret vendim bazuar në prova dhe fakte, unë kujtoj se së paku 60% e tyre do të kthehen në shtëpitë e tyre menjëherë, eventualisht me një masë më të butë”, ka thënë ai. /Indeksonline/ 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com