Llogarite sasinë e zekatit për pasurinë tënde

1

Llogarite sasinë e zekatit për pasurinë tënde

Pasi jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, periudhë në të cilën zakonisht besimtarët e nxjerrin zekatin e pasurive që i posedojnë, do të bëjmë një prezantim rreth mallrave për të cilat duhet të jepet zekati, pastaj sa është nisabi dhe sa është sasia e zekatit që duhet të jepet për secilin lloj të mallrave.

Kliko në linqet më poshtë, për të kuptuar zekatin e secilës kategori veç e veç:

1. Nisabi i zekatit në ari, argjend dhe para

2. Zekati në mallrat e tregtisë

3. Zekati në rendimentet e tokës

4. Zekati në bagëti 

Share.

About Author

1 Comment

  1. Ka pasur mundesi per shkak te ngarkesave, ne momentin kur ju e keni klikuar ta kete dhene ate mesazh, perndryshe nuk ka ndonje problem me faqen apo artikullin.

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com