Disa nga cicërimet nga jomyslimanët në Hashtagun #mecca_live

0

Në natën e 27 të Ramazanit, Snapchat ka publikuar Meken në një nga ngjarjet e drejtpërdrejta.

Seksioni i drejtpërdrejtë i Snapchat i lejon përdoruesve të shpërndajnë fotografitë dhe videot të kapura në ngjarjen e drejtperdrejtë dhe më pastaj e përzgjedh atë duke e publikar në seksionin e  ngjarjeve të drejtëpërdrejta.

Përgjigjet e kësaj ngjarje ishin fenomenale ku mijëra njerëz kanë bërë “tweets” (cicërime) nga e gjithë bota nën Hashtagun #Mecca_live në rrjetin social Twitter.

Këtu është ngjarja në Snapchat, dhe disa nga cicërimet e jo-myslimaneve ku janë inspiruar nga ajo se çfarë kanë parë:

Disa nga ta e kane gjetur Meken thjeshtë të bukur

1

 

 

 

 

 

 

#Mecca Live Snapchats janë gjërat më të mira që i kanë parë sytë e e mi!! Absolutisht më pëlqen kur shikoj paqen dhe unitetin në islam

2

 

 

 

 

 

 

Unë nuk jam myslimane por kur e shikoj #mecca_live më bën të mendoj dy herë. Është e bukur.

Njerëzit më të vërtetë më kanë ndryshuar perspektiven time rreth Islamit.

3

 

 

 

 

 

 

Unë nuk jam myslimane, por #mecca_live është më të vërtetë befasuese. Vetëm ta shikosh dedikimin në religjionin e tyre dhe uniteti është trullosës,

Shumë ngushëllues.

4

 

Me dashuri jam duke e shikuar paqen dhe kënaqësinë e të gjithëve në ngjarjen #mecca_live . Me të vërtetë një pamje e pabesueshme, Mashallah prej një jomyslimane, thotë Amanda

Disa i ka bërë të emocionohen

5

 

 

 

 

 

Unë nuk jam myslimane por #Mecca_live është shumë e bukur dhe inspiruese.
Kjo ngjarje më ka emocionuar mua.

6

 

 

 

 

 

Duke shikuar fotografitë në #Mecca_live. Si i krishterë, unë vazhdoj të  respektoj bukurinë dhe humanitetin në Islam.

7

 

 

 

 

Islami eshte i bukur, mos i le njerezit te te dhejne vizion te keq per kete religjion thote Please Justin

 

 

Shumë kanë komentuar në unitetin e myslimaneve

 

Unë seriozisht i respektoj Myslimanet për nga forma sa të devotshëm janë ata në besimin e tyre, e jashtezakonshme të shohësh aq shumë njerëz të bashkuar të adhurojnë- thotë DOM

Derisa disa kane komentuar për portretizimin e myslimaneve ne media…

8

 

 

 

 

 

 

Unë nuk jam mysliman, por #Mecca_live ngjarja në Snapchat është më të vërtetë e bukur!
Tregon sa paqesor janë myslimanet në të vërtetë, përkundër portretizimit në media- Thote @LaraAkinbode

9

Kjo është arsyeja pse unë asnjëherë nuk mund t’i urrej Myslimanet. #Mecca_live tregon sa të mirë dhe sa të devotshëm janë myslimanet.

10

Shumë deshiruan të mesojnë më shumë rreth islamit

11

 

 

 

 

 

 

#Mecca_live është pamje e bukur dhe një shembull i njerëzve të bashkuar, me të vërtetë dua të mesoj më shume rreth Islamit, jo Islamit që ne e shohim ne lajme- Thote Will Cook

Dhe të tjerë, menduan seriozisht që të konvertohen ne Islam

12

 

 

 

 

 

O Zoti im #Mecca_Live Unë mendoj se duhet ta konsideroj kthimin në Islam

13

 

 

 

 

 

Unë nuk jam mysliman por #Mecca_Live duket shumë paqësore dhe e mrekullueshme dhe më shton dëshirën për tu konvertuar në Islam

14

 

 

 

 

 

 

Unë po mendoj të konvertohem në islam pas kësaj, kjo është shumë e bukur !!!- Thotë Lana Del Rey

15

 

 

 

 

 

 

Unë jam serioz, si jomysliman, duke shikuar #mecca_live erdha në përfundim se Islami, mund të jetë, religjioni i duhur për mua, është shumë bukur- Thotë Chris

16

 

 

 

 

 

 

Pas shikimit të #Mecca_live, Unë dua të bëhem mysliman, a mund dikush të më ndihmoj të bëhem Mysliman ju lutem… Thotë Bills

20

 

 

 

 

 

 

Si jomysliman, unë dua të pyes diçka, a është e lehtë të konvertohesh në Islam? Pasi e shikova #Mecca_live unë rash në dashuri.

 

Unë nuk jam mysliman por #23mecca_live është shumë e  bukur! Unë nuk kam parë asnjeherë një religjion aq të dedikuar. Une jam duke menduar per tu konvertuar se shpejti. Thote D

 

Nëse të pëlqeu shpërndaje 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com