Cilët janë telefonat më të shitur të të gjitha kohërave?

0

Edhe pse ne mburremi me telefonat celularë modernë të shkëlqyer, rekordin e shitjes për telefonin më të mirë të shitur të të gjitha kohërave mban pajisja jashtë nga tregu 12 vjet më parë.
Nokia i vjetër “Nokia 1100″ pajisja, dalë në treg në vitin 2003, e deri më sot, ka shitur 250 milion paisje.
Në vendin e dytë është përsëri modeli Nokia 3210 me shitjen e 160 milionë paisjeve. Në treg u gjet në vitin 1999 dhe u godit nga fundi i shekullit të kaluar.
Vendi i tretë është ndarë nga katër telefonat me 150 milionë kopje të shitura – Nokia 1200, Nokia 5230, Nokia 6600 dhe Samsung E1100.
Një tjetër Nokia në vitin 2006 mban vendin e katërt me 135 milionë kopje të shitura, një pjesë e pestë Nokia 1600 dhe RAZR V3 Motorola që ka shitur 130 milion telefona mobil.
Nokia 3310 është një nga telefonat mobil që njerëzit sot ende kujtohen me nostalgji, dhe përfundoi i gjashti. Nokia 1208 është i shtati me 100 milionë kopje të shitura.
Vendin e tetë e mban një telefon i ri – Samsung Galaxy S4 i cili ka shitur 80 milionë kopje. Në treg ai doli në vitin 2013 dhe është telefoni më të ri në listën e top 10 telefonave të shitjes më të mirë të të gjitha kohërave.
Vendi i nëntë shkoi në një Nokia 6010 në 2004, që shiti 75 milionë kopje. Vendi i fundit është nga iPhone-Apple i cili u shfaq në treg në vitin 2012 dhe ka shitur 70 milionë kopje.
(GE) 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com