Çfarë duhet të thoni kur hyni në tualet

0

KUR HYN NË TUALET

بِسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْخُبْثِ وَالْخَبائِثِ.

Bismil-lãh, All-llãhumme innĩ e’ũdhu bike minel-ḣubuthi wel-ḣabãith.

Me emrin e Allahut. O Allah! Të lutem më mbroj nga shejtanët dhe shejtanet!.[1]

[1]Buhariu dhe Muslimi. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com