Bashkëkombësit e krishterë po vazhdojnë të pranojnë Islamin

0

Shumë shqiptar po gjejnë rrugën e vërtetë drejt Zotit të tyre, për të prehur shpirtërat në fenë Islame, prehje e garantuar në këtë jetë por edhe në botën e amshuar.

Ky fenomen me rritje rekorde në mbarë botën por edhe tek shqiptarët, karakterizohet me rikthimin në praktikën fetare dhe përmbushjen e adhurimeve të atyre njerëzve që kanë lindur si muslimanë por që nuk kanë qenë praktikantë më parë, por është shumë ngazëllyes fakti se shumë të krishterë anë e mbanë botës po e bëjnë të njëjtën gjë, madje shumë bashkëkombas të besimeve të krishtere po e ndjekin këtë rrugë. Shumë në heshtje e disa edhe në mënyra publike. Një rast i tillë ndodhi sot në Xhaminë “Dine Hoxha” ku shërben si imam hoxha i njohur Ahmed Kalaja

“Allahu ja shpërbleftë vëllaut tonë Klitit i cili sot u konvertua nga Ortodoks në Musliman.
Falënderimi i takon Allahut që na u ëmbëlsua Xhumaja me një lajm të tillë!”

Një falënderim shkon edhe për vëlla Denisin që na mundësoi këtë suprizë, tha imami Kalaja duke iu referuar shokut të Klitit i cili i kishte treguar atij fenë./kohaislame.com

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com