Zv.ministri izraelit thirrje për aneksimin e Bregut Perëndimor

0

Zëvendësministri i Mbrojtjes së Izraelit Eli Ben-Dahan, i bëri thirrje kryeministrit Benjamin Netanyahu që të aneksojnë Bregun Perëndimor të cilin e mbajnë nën okupim.

Sipas lajmit të radios zyrtare të Izraelit, Ben-Dahan në kuadër të pashkëve hebrenje mbajti një fjalim në xhaminë e profetit Ibrahim, gjysma e së cilës është shndërruar në sinagogë dhe e cila gjendet në qytetin jugor të Bregur Perëndimor, El- Halil.

Ben-Dahan tha se, Këto toka (Bregu Perëndimor) duhet ti shtohen Izraelit dhe kolonët hebrenj në qytet duhen të mbështeten./GI

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com