“Turqia në vitin 2015 ka parandaluar kontrabandimin e mallrave me vlerë 840 milionë euro”

0

Ministri Tufenkci ishte i ftuar në panelin editorial të AA-së në Ankara, ndërsa me këtë rast iu përgjigj pyetjeve të gazetarëve dhe redaktorëve të AA-së.

Ministri i Tregtisë dhe Doganës i Turqisë, Bulent Tufenkci, deklaroi se gjatë vitit 2015 në territorin turk janë parandaluar lloje të ndryshme të kontrabandimeve në vlerë prej 2.7 miliardë lira (843 milionë euro), raporton Anadolu Agency (AA).


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com