SONY promovoi aparatin që nxjerr fotografinë më të pastër në botë

0

Kompania më prestigjioze në botë për aparate digjitale Sony ka nxjer në tregë aparatin më të sofistikuar të modelit α7 II (ILCE-7M2).

Përparsia më e madhe e këtij aparati është stabiliteti i lartë gjatë fografimit dhe videoxhirimit. Me këtë aparat fotoj-a është e përkryer, ndërsa videoja është e njëtrajtshme pa dridhje.

Senzoret special në këtë pajisje mundësojnë që të gjitha dridhjet të balancohen dhe mos vërehen askund. Ky aparat mund të shfrytëzohet edhe si kamerë profesionale pasi disponon rezulucion të lartë dhe autofocus.

Ky aparat posedon ekran White MagicTM LCD që mundëson të bëhet fotografimi edhe kur rrezet e diellit janë shumë të fuqishme.

XGA OLED Tru-Finder ka një rezulucion me 2.36 milion piksela dhe kontrast të lartë i cili garanton adoptimin e fokusit. Ky aparat është kompatibil me APS-C pajisje duke mundësuar që fotografia e plotë të del edhe kur shfrytëzohen objektiva APS-C.

I njëjti mund të lidhet edhe me pajisje të telefonave celular dhe përmes Wi-Fi Ndërkohë që PlayMemories Camera Apps i mundëson aparatit që të evuluohet duke ofruar fotografi të përkryera. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com