Si ta përmbysni një komb/shtet në 3 hapa të thjeshtë :

0

Receta se si ta Përmbysni një komb/shtet në 3 hapa të thjeshtë :
1 ) Pritini të gjithë komunikimin nga ai vend, sidomos atë me pjesën tjetër të botës.
2 ) Paguani një bandë të huaj mercenarësh, terroristësh, plaçkitës, përdhunuesish, racistësh vrasës, hajdutë, zjarrvënës dhe vandalë të atillë që vetëquhen gazetarë për të sulmuar njerëzit e pafajshëm dhe për të djegur gjysmën e vendit.
3) Për të gjitha sulmet, përdori gazetarucët mercenarë për ta fajësuar kreun aktual të vendit, pastaj, vriteni atë dhe zëvendësojeni me dikë që mund të kontrolloni para se ai të ketë krijuar fuqi për t’i treguar pjesës tjetër të botës se kush me të vërtetë sulmoi popullin e tij.
Kjo, funksionon çdo herë, nganjëhere zgjat, por funksionon.
PS: ©SHBA & Co.

V.XH


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com