ShISh kishte për qëllim dezinformimin në Kosovë

0

Shërbimi Informativ i Shqipërisë (ShISh) kishte hartuar një platformë për ta zbatuar në Kosovë nëpërmjet ShIK-ut, pretendon KFOR-i.
Trupat e NATO-s në Kosovë kishin arritur të siguronin platformën e ShISh-it për dezinformim në Kosovë. Kjo përfshinte një propagandë dhe denigrim të skajshëm të kujtdo që do t’i viheshin pas, shkruan Koha Ditore.

Në dosje thuhet se shef i ShISh-it në Kosovë ka qenë Xhavit Haliti, i cili siç pretendohet kontrollonte edhe Kadri Veselin, ShIK-un dhe Hashim Thaçin.

Në këtë dokument thuhet se qëllimi i dezinformimit është që të udhëheqë zhvillimet politike dhe të nxisë aktivitete antiqeveritare dhe/ose shtetet tjera të veprojnë në kundërshtim me interesat e tyre. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com