Një inovacion shumë kreativ nga Coca-Cola

0

Çka nëse shishet e zbrazura të Coca Cola të mos gjuhen në mbeturina dhe ato të shfrytëzohen për argëtim si dhe të transfromohen në gjëra të dobishme për përdorim.
Të krijuara nga Ogilvy dhe Mather China, kjo kampanjë përmban një linjë të 16 kapakëve inovative që mund të shfrytëzohen për gjëra të ndryshme.

Kjo është pjesë e një përpjekje të zgjuar dhe për të inkurajuar konsumatorët në Vietnam për të ricikluar, dhe një sukses të rrallë në llojin e alkimisë që kërkon për të rimishëruar mbeturinat sikurse reklamat. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com