Një bluzë e cila u ndihmon kur udhëtoni edhe nëse nuk flisni gjuhën e atij vendi

0

Nëse vendosni për të udhëtuar diku sigurisht që gjuha është më e nevojshme se shumë gjëra të tjera.
Të kërkosh diçka, të shkosh dikush apo edhe nëse do t’i thuash dikujt ndonjë gjë të duhet gjuhë. Por dikush ka shpikur diçka shumë kreative me të cilën mund të kuptohesh me njerëzit në vendin ku udhëton ti.
Udhëtarët zviceranë Florian Nast, George Horn dhe Stefan Streit kanë krijuar një bluzë për të kundërshtuar ndonjë barikadë gjuhësore.
Në këtë bluzë ka ikona të ndryshme të cilat sqarojnë disa nga kërkesat dhe nevojat që mund t’i ketë secili njeri që udhëton diku. Simbole nga më të ndryshmet si: hotele, banka, telefona të ndihmës së parë, janë thjesht disa nga ikonat që u ndihmojnë ju për të komunikuar kur udhëtoni.

Image

Image

Image


Source: Informacione 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com