Më 10 shkurt diskutohet raporti i Ban Ki-Moon për Kosovën

0

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të diskutojë më 10 shkurt raportin e rregullt të sekretarit të përgjithshëm, Ban Ki-Moon për situatën në Kosovë, raportojnë mediat serbe. Në atë raport, Ban ka theksuar rëndësinë e suksesit të zgjedhjeve lokale, sidomos në veri të Kosovës, duke vlerësuar se një gjë e tillë do të ketë ndikim në konsolidimin e ardhshëm të paqes dhe stabilitetit në rajon. 

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com