Mbahuni: Ky është laptopi më i hollë në botë

0

Nuk kemi parë moti kohë diçka që na bie në sy kohëve të fundit nga HP, por laptopi i ri Spectre ka marrë vëmendjen tonë.
HP ka thënë se është laptopi më i hollë në botë, duke e mundur MacBook. Dhe sikur që është e jashtmja luksoze, edhe specifikat e tij janë shumë të larta.
Nuk ka njëherë ndonjë çmim për shitje, por edhe nuk dizajnuar për ta. Më shumë është për ata që kujdesen se si duket më shumë laptopi i tyre se sa si perfomojnë ato./KohaIslame

at-245-lbs-the-hp-spectre-is-heavier-than-the-11-inch-macbook-air-238-lbs-and-lighter-than-the-12-inch-macbook-203-lbs its-absurdly-thin-at-104mm-which-is-thinner-than-the-11-inch-macbook-air-17-mm-and-the-12-inch-macbook-13-mm this-is-the-spectre-hps-gorgeous-new-laptop

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com