Lajm i mirë: Katedra e Gjuhës Shqipe në Universitetin e Ankarasë dhe Stambollit

0

Katedra e Gjuhës Shqipe në Universitetin e Ankarasë dhe Stambollit!
Ministria e Arsimit dhe Sporteve të Shqipërise dhe Këshilli i Arsimit të Larte të Turqisë YOK, firmosen një marrëveshje të mirë e cila do të zhvilloje më tej marrëdhëniet në fushën e Arsimit midis dy vendeve tona! Njohja e diplomave dhe titujve shkencore, çelja e katedrave të gjuhës Shqipe në Universitetet Turke, shkëmbime të profesoratit dhe përvojës në fushën e akreditimit të universiteteve janë disa nga pikat e rëndësishme të marrëveshjes!

Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com