Kurse PARA dhe KOHË duke përdorur aplikacionin AksionALARM

0

Cover

SHKARKO – KËRKO – KURSE – Të gjitha ofertat në një vend

AksionALARM.com është projekt i zhvilluar nga disa të rinjë kosovar të cilët studiojnë dhe veprojnë në Vjenë, ku me dijen dhe eksperiencën e tyre kanë kënaqësi të prezantojnë një platformë të re informimi ku permes aplikacioneve mobile për Android dhe iOS ju mundëson përdoruesve kosovar të gjejnë produkte me zbritje, të shfletojnë katalogje si dhe të abonohen në kompanitë e dëshiruara për të marrë njoftimet për zbritje në kohë reale drejtpërdrejt nga telefoni i tyre.

Me këtë ide inovative këta të rinjë besojnë që do ti ndihmojnë qytetarëve të Kosovës duke ofruar këtë platformë që do të ju mundësojë përdoruesve të kursejnë para dhe kohë.

Youtube VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=hw6d6AA9suY

Aplikacionin Android mund ta shkarkoni këtu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a2.app.aksionalarm

iPhone (iOS) mund ta shkarkoni këtu: https://itunes.apple.com/al/app/aksionalarm/id1139501051?mt=8

Aplikacioni mundëson që përdoruesit të pranojnë kupona për zbritje, të abonohen për kompani të dëshiruara për të pranuar njoftime, të zgjedhin kategorinë dhe qytetin e dëshiruar. Të gjitha këto brenda një aplikacioni intuitiv që ka synim përdorimin sa më të lehtë.

Pjesë e aplikacionit do të jenë të gjitha kompanitë dhe brendet e mëdha në kategori të ndryshme si: Supermarkete, Elektromarkete, Mobileri dhe Enterier, Modë dhe Kepucë, Sport, Argjendari, Ndërtim dhe Kopsht, Vetura dhe Pajisje, Udhëtime dhe Hotele, Gastronomi, etj.

Disa nga funksionet e Aplikacionit :

  • Të gjitha informatat në një vend: Ofertat, Zbritjet aktuale, Fletushkat, Katalogjet.
  • ALARMET: Abonohu për kompanitë e dëshiruara për të pranuar ofertat në kohë reale, mos humb asnjë ofertë!
  • Gjeni zbritjet e dëshiruara në qytetin tuaj.
  • Prano kupona për zbritje me ALARM!
  • Prano oferta për evente të veçanta me ALARM!
  • Shiko informatat e kompanive si: orarin, kontaktin dhe lokacionin.
  • Shfleto produkte me informata të ndryshme: fotografitë, çmimet datën e vlefshmërisë.
  • Shfleto fletushkat dhe katalogjet.
  • Shpërndaj ofertat me miq.
  • Kërko kompanitë sipas kategorive.

AksionAlarm 1 nga 7

Android app shkarko ketu :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a2.app.aksionalarm

iPhone (iOS) app shkarko këtu: https://itunes.apple.com/al/app/aksionalarm/id1139501051?mt=8
Share.

About Author

Leave A Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
themekiller.com